Helabon tiimi kasvaa

Syyskuun alusta alkaen Helabon tiimi kasvaa kahdella kovan luokan asiantuntijalla.

Uusien asiantuntijoiden ansiosta palveluvalikoima kasvaa laajemmin henkilöstöpalveluihin ja konsultointiin. Lue lisää palveluistamme.

Harri Karvinen vahvistaa Helabon tiimiä henkilöstöosaamisellaan. Harrilla on pitkä kokemus yritysten henkilöstöasioiden hoitamisesta henkilöstöpäällikkönä ja konsulttina. Harri on myös hallitustyöskentelyn ammattilainen ja toimii usean yrityksen hallituksessa jäsenenä ja puheenjohtajana.

Marko Päkkilä on työskennellyt lähes kahdenkymmenen vuoden ajan Nordeassa ja Osuuspankissa niin yrityspankkiirina kuin private bankerina. Vuodesta 2012 Marko on toiminut yrittäjänä Norra Capital Oy:ssä sekä vuodesta 2016 Hyvinkään Konetalo Oy:ssä. Marko vahvistaa Helabon tiimiä vankalla rahoitus- ja konsultointiosaamisella ja on mukana mm. kiinteistöliiketoimintaan liittyvässä konsultoinnissa.

Piditkö julkaisustamme?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on email
Jaa sähköpostilla

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäytäntömme.