Talousapuun sijoittaminen palvelee yritystoimintaa

Olimme mukana Helsingin Sanomien uusimmassa Kasvu -liitteessä 21.4.2021. Toimitusjohtajamme Juha Aitos avasi yrittäjille Helabon palveluita otsikolla “Talousapuun sijoittaminen palvelee yritystoimintaa”. Pääperiaatteena on ottaa asiantuntija avuksi mahdollisimman ajoissa. Helabo tarjoaa apua monipuolisesti talousasioissa, sopimuksissa sekä henkilöstövuokrauksessa oli kyse sitten rahoitusneuvotteluista, yrityskaupoista, talousasioiden organisoinnista tai yhtiöoikeudellisista asioista.

Tutustu julkaisuun tästä.

Piditkö julkaisustamme?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on email
Jaa sähköpostilla

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäytäntömme.