Yrityskauppa on pitkä prosessi, jossa on tunteet pelissä

Korona-aika ei ole juurikaan vaikuttanut useimpien toimialojen yrityskauppoihin. Monilla toimialoilla yrityskauppoja on tehty merkittävästi enemmän kuin ennen koronaa. Poikkeusolojen takia ei siis kannata jäädä odottamaan. Vaikka ostajia ja myyjiä on liikkeellä runsaasti, niin kauppaan kannattaa varata silti reilusti aikaa. Onnistunut yrityskauppa on hyvin valmisteltu ja siinä on otettu huomioon operatiivisten asioiden lisäksi kaupan ehdot, rahoitus sekä erilaiset sopimukset omistajien välillä. Lähes aina kaikkein eniten aikaa vievä prosessi on myyjän luopumisprosessi. Kun henkinen päätös oman yrityksen myynnistä on tehty, niin ammattilaisten avulla kauppa saadaan toteutettua halutulla tavalla.

Lue lisää uusimmasta Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehdestä (5/2021) Suomen Yrityskaupat Oy:n JP Asuinmaan ja Helabo Oy:n Juha Aitoksen haastattelusta.

Piditkö julkaisustamme?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on email
Jaa sähköpostilla

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäytäntömme.