Palvelut

Asiantuntijat palveluksessasi

Helabon asiantuntijat auttavat sinua yrityksesi talous- ja henkilöstöasioissa.

Talouspäällikköpalvelut

Päivittäinen talouspäällikön tuki yrityksen talousasioissa.

Talouspäällikköpalvelu tukee yrityksesi liiketoimintaa, kun et halua palkata omaa talouspäällikköä. Talouspäällikkö on tukenasi, kun haluat parantaa yrityksesi talousprosesseja tai tarvitset neuvoja liiketoiminnan ohjaamisessa.

Henkilöstöpalvelut

Neuvonta henkilöstöasioissa, rekrytointi ja henkilöstövuokraus.

Kun yrityksesi tarvitsee henkilöstöpäällikköä tai apua esimerkiksi modernien henkilöstöprosessien luomisessa ja päivittämisessä, henkilöstörutiinien päivittäisessä hoitamisessa tai vaikka palkkioiden ja osaamisen kartoituksissa. Teemme myös rekrytoinnit ja henkilöstövuokraukset pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Konsultointi projekteissa, rahoitusneuvotteluissa ja yrityskaupoissa

Määräaikaista tukea yrityksellesi.

Oletko tekemässä suurempaa investointia tai yrityskauppaa? Yrityksellesi nimetty talouspäällikkö toimii neuvonantajana projektissasi ja laatii materiaaleja eri osapuolten tarpeisiin. Tarvittaessa talouspäällikkösi käy neuvottelut rahoittajien kanssa ja neuvoo sinua prosessin eri vaiheissa. Toimimme yhteistyössä useiden eri yritysten ja palveluntarjoajien kanssa ja avustamme myös oikeiden kumppanien valinnassa.

sopimuksiin ja juokseviin asioihin.

Lainopillinen neuvonta ja konsultointi

Kun tarvitset lainopillista neuvontaa yrityksesi arjessa ja haasteissa.

Toteutamme käyttökelpoisia ja oikein mitoitettuja ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin. Meiltä saat neuvontaa niin yrityksen perustamisessa, sopimuksissa kuin yrityskaupoissa.

Asiakirjojen laadinta

Laadimme tarvittavat asiakirjat moniin eri tilanteisiin tai kun nykyisiä sopimuksia tulee päivittää.

Laadimme yrityksesi tarvitsemat asiakirjat eri tilanteisiin. Asiakirjapalvelumme avulla varmistat, että dokumentit vastaavat yrityksesi tarpeita ja ovat tukenasi muuttuvassa toimintaympäristössä. Meiltä saat seuraavat asiakirjapalvelut:
 
  • Sopimuksien päivittäminen ja kokonaan uudet sopimukset (esim. tilaus- ja toimitussopimukset, ehtojen laatiminen sopimuksiin)
  • Osakassopimukset, yhtiökokousmateriaalit, pääoman vahvistamisen dokumentit, velkakirjat ja kauppakirjat sekä yksityisoikeudelliset asiakirjat.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäytäntömme.